Мост ливнице Цране куком

Детаљи о производу

QДY мост ливнице цране са кука

Два носаче су једноставно јачи од једне, прави ХАЈ индиректни трошкови цране идеално решење за област покривености нечијег велика оптерећења до 74/20т. Као све ХАЈ фабрика дизалице, ове јединице су доступне са бројем верзије везу главном греду да нови најбоље одговара или постојећих објеката и најбољи на функционалност, свестраност и практичност. ХАЈ попреином функција заварене греде кутију. Све секције се користе за главне носаче и носаче крај су компјутерски оптимизиран за високе перформансе и ниска тежина, бенефиције које платити када је у питању снага и трошкови.

ДY попреином употребити за средње тешке израду. Ови индиректних трошкова дизалице идеално одговара потребама кастинг фабрику.

Ливарство дизалица је главни опрему за челиком металургији за производњу.

кутлаиом дизалице користе се помјерити челик или гвоздене даме у челичне топљења радионица са високим температурама и пуно прашине. Конвенционални шема: помоћу затворених такси.

Сваки орган је Х класа. И исулатинг мотор.wоркинг за тип YЗР у највишим собне температуре 60 ° Ц, цоллоцате са напредним Ел. витло је направио са заваривања челика одбор, мењаи са у детент и волан инбус.

Напајање : АЦ 3Пх 380В 50Хз или према потреби клијента.

Контролни режим: колиба контролу/даљински управљач/Контролна табла са привезак линија


Истрага