Индиректни трошкови отпоран на експлозију Цране

Детаљи о производу

Експлозија доказ цране

Експлозија доказ рода, отпоран на експлозију дизалица мост, је дупли зрак мост кран са отпоран на експлозију Ел. дизалица за дизању механизам, који је у складу са одредбама стандарда "ЈБ/Т10219-2001".

Експлозија доказ дизалица цране познато као "отпоран на експлозију цране" је да отпоран на експлозију Ел. дизалица за дизању механизам Крана дупло зрак мост, у складу са одредбама ЈБ/Т10219-2001 "отпоран на експлозију цране греде" стандард, технологија је зрела, поуздан, једноставна структура, мали облик, лакожа, инсталације, згодно употребу и одржавање. Еколошки услови: ради за трофазни АЦ, оцењен фреквенције 50ХЗ, је оцењен напона 380В; радно окружење температура од -20 ~ 40. Затворени рад на 40 степени релативна влажност не више од 50%, горе на 100% релативна влажност кратко време дозвољено на отвореном раде на 25 Ц. Висина локације инсталације не прелази 2000м. Радионици , погодна за лака материјалне магацина, одржавање и руковање поље рад, хидроелектране, је земља која је промовисано дижући опреме.

Експлозија доказ цране је кран на основу, према ГБ 3836.1-2010 "експлозивно окружење са отпоран на експлозију Електрична опрема", и ГБ 3836.2-2010 експлозивну околину са Електрична опрема вибрација тип Електрична опрема "д" "дизајнирање и има карактеристике разумну структуру, леп изглед, јака експлозија отпоран. Машина и ХБ (БЦД), ХБ-ОВЦИ (БМД) отпоран на експлозију електрични лифт који подржавају употребу тежину од 1-10 тона, да проводимо од 7,5-скор22,5 метара, ради нивоа А3-А5, радно окружење -25 Ц ~ + 40 Ц.

Производе је распрострањена у хемијска фабрика, магацин, материјал, под условом да са земље и у таксију у два облика, поена такси управљачки програм да бисте отворили, затворена два, инсталација програма образац је подељен на лево и десно, смер ставка страну, лице, за корисника да одабере према њихову употребу.

Истрага